<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9220527904192708083\x26blogName\x3dNur+Syuhaida\x27s+Life\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://masukbakulangkatsendiri.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://masukbakulangkatsendiri.blogspot.com/\x26vt\x3d-519219593578401147', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
blessed with a curse;
unrevealed;


Hi, known as Nur Syuhaida. Gonna be sweet 16 in less than a year. X
More?

 
whispersss;


credits;

Template by zeannex.
Inspired by orangeeeeyy.
Resources from 1 2 3
Background by FPA.


◀ PAST
Untitled.

Posted on Saturday, December 24, 2011
So yeah, hi there! I'm so bored so I decided to create a new post which is kinda boring. Okay diam. 22/12/2011 dah lepas so semua dah tahu nasib form 3 & nak tentukan aliran masing masing. Nanti besar dapat lah capai cita cita apa yang kita nak. So siapa cakap PMR tak penting?! Semua exam awam ni penting tau.

So setelah bersusah payah dari bulan January sampai bulan October, Alhamdulillah, hasil yang aku dapat setimpal dengan pengorbanan semua orang yang bersusah payah nak bagi aku berjaya :') Then, um masa nak pergi ambil results, cikgu ada umumkan satu per satu nama pelajar yang dapat straight A's then bla bla bla bla bla "akhir sekali pelajar yang mendapat 8A ialah Nur .... *bukan nama aku" Oh patah seribu hatiku~ Memang menangis lah kan. Semua orang pandang aku macam "Syuhaida, takkan kot?!?!" Aku lagi gelabah. Kdiam. Terus aku pergi peluk ayah aku ahhhh rasa kekecewaan melanda diriku masa tu. Lepastu baru sorang cikgu tu cakap "maaf, ada suatu kesilapan. Sebenarnya ada seorang lagi pelajar yang berjaya dapat 8A" and other cikgu datang kat aku cakap "no worries, you've tried your best & you deserve it" Rupanya cikgu tercicir kan slip result aku. Okay. So mulai sekarang aku tak nak letak nama anak yang start dengan huruf "S". Mesti nanti nama ada kat belakang belakang. LOL okay.


Okay, tu cerita yang dah lepas. Hari ni 24/12/2011 saya pergi Batu Feringghi jumpa dengan AlynnAlKhusaini!!! Asdfghjkl excited gila okay! I met her in twitter so first time jumpa dia tadi. She's superb nice!!! Tapi kitaorang jumpa sekejap je tadi dalam 1 jam macam tu je but nevermind. As long as dapat jumpa my lovely sister. But to Nurul Izlin, saya teringin sangat nak jumpa awak :-( Hope we can meet up soon okay baby! :* Then kitaorang jalan tawaf pantai walaupun tak seindah mana. Hewhew. So, I have a few pictures tapi yang lain semua ada dekat camera Alynn. Enjoy! Cewah~




Had a great time with her! Hi Alynn, kalau awak baca post ni semoga senyum k bebi girl!! Elyn, we ♥ you!!!! :*







p/s; jangan tanya aku apa hadiah aku dapat. Hadiah yang aku dapat ialah results yang cemerlang hasil titik peluh aku, my parents, my teachers & my friends yang sudi mengajar & mendidik diriku. Hehe okay bye assalamualaikum :')